søndag 21. august 2011

Birkebeinerritt og shopping..

På torsdag reiser jeg og min lille familie til Lillehammer for å heie i mål min mann som skal sykle birkebeinerritet. Da går såklart turen innom Folk og Røvere i Lillehammer!! 
Folk og RøvereDette er en fantastisk butikk for store og små! Har du vært der?
Dette er et bilde fra julen
Vi skal jo lage nytt rom til min sønn, Lyder, så håper jeg finner et nydelig sengetøysett til han el noe annet snacks til rommet hans, snuppa må nok få noe også, så gleder meg til å se hva de har inne nå! 
Noe ny ull står høyt på ønskelisten også. Ser at de hadde noen fantastiske skinnluer inne i fjor tror jeg det var, man kan jo håpe at noen deilig høst/vintervarer har kommet inn.

Noen som har gode tips på butikker/kafeer i Lillehammer el Hamar? 
Barna og jeg må jo vente en stund i Lillehammer på at Syver kommer i mål. Forhåpentligvis i live...hehe.. hans første ritt! Så vi har noen timer til rådighet. Skal bo i Hamar siden det er helt fullt på alle hoteller i Lillehammer! 


Alle bildene har jeg lånt fra deres blogg!

Nærmer oss 14.000besøkende på bloggen, da kommer det info om min første Give away. Kanskje en smugtitt på noen av gevinstene...

Ha en vakker kveld

1 kommentar:

 1. Heisann hopp- velkommen til Lillehammer te helga.
  Har sjøl en birkebeiner i huset ( som faktisk e opprinnelig sarping- mulig litt kræsj for deg som er fra fredrikstad, men shit)
  Lillehammer har mye fint å by på..
  Isammme gaten som Folk og Røvere ligger butikken Libertine - kan anbefales. Var forøvrig innom F& R i går - de har nok begynt å få inn masse fine høstklær...
  Butikkene i Mesnasenteret må du også avlegge et besøk.
  Kafebesøk - tja - er det fint ver- er det flott i parken..Ellers er vi nok litt kjedelig når vi er i byen - spiser fort på Peppes eller Egon.
  Idag er ikke veret mye å skryte av her - regn,regn og regn.. Men vi får hold humøret oppe..
  Lykke til i helga..
  Mari Johanne

  SvarSlett

Så koselig at du tittet innom og jeg håper du vil legge igjen noen ord. Legg deg gjerne til som følger i høyre kolonne også!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails