onsdag 13. oktober 2010

Oppgradering og fortsettelse på gangen..

Fikk koselig melding fra NIB og storeflittig om at bloggen min er blitt oppgradert til roll 1. Det er jo veldig koselig! Nå kommer det endel flere innlegg også fra denne kanten! har vært litt stille her nå!!

Var i Sverige igår og kjøpte to nye lykter som skal kose seg i gangen vår.

Syr for harde livet linforheng til garderobeløsningen vi har fått i gangen! Så det blir ferdig til jentebursdagen på fredag!
Blir veldig fornøyd!
Nå mangler det bare en glassdør inn til resten av hjemmet vårt. håper den kommer inn til uken en gang!!


 Har begynt på et nytt bilde til gangen vår, det er 2mx120cm.

En lysekrone er på plass i gangen også nå. Må ha det vet dere!!

Idag disker jeg opp med fårikål her. Min svoger kommer og skal henge opp utelampe sammen med min mann. Man risikerer livet ved å komme til oss etter det har blitt mørkt eller du er så uheldig at du glemmer å gå hjem før mørket faller på... Det er bare så utrolig mørkt ned trappen vår, så det skal bli godt å få litt lys opp nå..!!

Tips! Loppemarked i Kulturkvartalet, Sarpsborg, onsdag 20.oktober kl 12-20.00
Inntektene går til årets TV- aksjon

Ha en fantastisk nydelig høstdag alle sammen

1 kommentar:

  1. Hei du!! Så flott det er i gangen deres!!Nydelig!! Gleder meg til å smugtitte imorgen! For en uke Mia - masse jenteskravlings og inspirasjon jo!!! Det er stas!!! Så mange vakre bilder av nydelig interiør......Du er flink!! Forresten! Hvorfor meldt vi oss ikke på i konkurransen om å bli Norges vakreste hjem.........!!!Ide til neste gang....smask!!!!

    Go klem millan

    SvarSlett

Så koselig at du tittet innom og jeg håper du vil legge igjen noen ord. Legg deg gjerne til som følger i høyre kolonne også!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails