søndag 21. februar 2010

Drømmer...

 
Sitter her i sofaen etter en nydelig søndagsmiddag og drømmer om ferie.... Dette bildet tok jeg når vi var i Praha for noen år tilbake. Utrolig mange flotte statuer som denne i Praha.
Vi leker litt med tanken om en ferie til Italia, forførende dufter fra kjøkkenet og sene kvelder på en terrasse med god vin... Men hadde vært deilig å bare besøke små byer i Danmark også. Gå på rare loppemarked, finne små og store finurlige kafeer med lune danske smørbrød og bakverk eller bare finne seg en hvit strand og bare slikke litt sol og plukke skjell....

fortsatt deilig søndag

 

1 kommentar:

  1. Hei lille venn!! Takk for gode tips!!Herlig å drømme om ferie.....er helt syk om dagen..virkelig i drømmeland stort sett hele tiden...Gleder oss til london!!Ta en tur dit sammen m dere en gang også - hadde vært koselig...shoppet og vært på cafe...! Italia er vel ikke som dumt..har en drøm om å reise dit jeg også...franske rivieraen også..drømme..danmark er jo topp det ogso..for all del..får mye på et sted..strand, sand, shopping og aktiviteter for de små..herlig!

    Du forresten..du har en veldig NYDELIG blogg...klem camilla

    SvarSlett

Så koselig at du tittet innom og jeg håper du vil legge igjen noen ord. Legg deg gjerne til som følger i høyre kolonne også!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails