lørdag 21. april 2012

Poteter vel!


Ja, idag bestemte vi oss. I år går vi for poteter!! Har hatt lyst til det lenge, men ikke helt følt at vi har hatt tid til så mye mer enn det vi allerede har i hagen vår!
Så idag sprettet vi opp noe av duken vi la ifjor og fjernet litt subbus og singel. 
Så kom vi ned til flott mørk matjord! Nå har vi bare løftet litt på jorden som var der. 
Til uken må vi fylle på med mer jord før vi kan sette potetene vår. Vi har gått for et merke som heter Berber. Søte små poteter som kommer til å se lekker ut og smake godt til all grillingen i sommer!! :)


Vi har også kjøpt oss noen smijerns "stolper"(eller hva jeg skal kalle dem...) som man kan henge opp lykter i osv! Super kjekke. Vi har kjøp dem på Ocean home rett over gangbroen i Fredrikstad over til kråkerøy! Vi skal helt klart kjøpe flere framover. Virkelig stemningsfullt på sene sommerkvelder!Vi har satt opp en portal inn i lunden. Har en klematis på den ene siden og så kjøpte vi denne på plantasjen her om dagen. Den skal bli 4m høy på 3år så den vokser ganske kjapt!
Har nydelige klaser med fortryllende små hvite blomster!! Gleder meg til å se den når den blomstrer!!


Ellers stortrives all lavendelen vår!!! Bare elsker denne planten!
Kunne hatt den overalt i hagen!!

Nyt resten av kvelden!! 

1 kommentar:

 1. Hei Mia!
  Koselig blogg, jeg la meg til som følger jeg! ;)
  Poteter er det beste du kan plante som jordforbedring, det anbefales visst første året der du vil dyrke andre ting senere!
  Har vert med på å dyrke, de får jo de nydeligste blomster og det er noe ekstra sjarmerende å spise hjemmedyrkede poteter altså!
  Masse lykke til! :)

  SvarSlett

Så koselig at du tittet innom og jeg håper du vil legge igjen noen ord. Legg deg gjerne til som følger i høyre kolonne også!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails