onsdag 11. januar 2012

Bloggtreff...???


Snart bloggtreff her i Fredrikstad! Som jeg gleder meg! 
Skal du????
De håpet noen kunne ta med noen kaker ol. så jeg skal ta med Panna Cotta og en lavkalori gele m vanilje kesam, så kan jeg nyte en dessert også i disse slanke tider...

Har du ikke smakt vanilje kesam er dette noe du bør prøve. Det er kjempe godt. Vi bruker det på bær og frukt som dessert! Tilda datteren min elsker å bare hive innpå med blåbær med kesam på. Da kan man ha dessert litt oftere uten at man må legge på så mange kalorier!!

Nytt tall idag forresten.... ned 400g til!! er kjempe fornøyd! 
Er så enkelt å gå ned nå som jeg bytter ut måltider med NOKA shake
Dette er mine favoritter, går ned på høykant!! Bli medlem på deres Facebookside og kanskje bestill noen prøver, kanskje dette er noe for deg??
Aldri for sent å ta tak å leve det livet man ønsker seg!!


GOD KVELD
MIA

2 kommentarer:

 1. Du er en knupp som tar med dessert altså!! Har fått flere andre til å ta med ting også, så da blir det en god blanding!!
  Gleder meg som et lite barn!!!

  Blir gøy å møte deg - vi sees lørdag!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 2. Panna Cottaen var helt fantastisk!!! Du får veldig gjerne dele oppskriften med meg *hint hint* ;)
  Var koselig å se deg på treffet, bare syns jeg glemte all mingling, fikk alt for koselige damer "til bords" hehe:) Håper vi får treffes en annen gang og faktisk snakket sammen:)

  SvarSlett

Så koselig at du tittet innom og jeg håper du vil legge igjen noen ord. Legg deg gjerne til som følger i høyre kolonne også!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails