fredag 28. oktober 2011

trening og pakke til deg i posten


Endelig har jeg fått kommet meg ut å løpt idag....en HEL uke siden sist. Er sååå hetisk for tiden og det er ikke bra for en som ennå ikke har fått til en gode rutiner.
Ellers går jeg stille og rolig ned i vekt og det er jo topp når jeg ikke får til treningen..Det er Noka produktene som hjelper meg og det er jo bare helt topp!!  Det er det slutt på ikke regelmessig trening nå. Skal ut å løpe en tur imorgen også før bursdagsselskap. Det er alltid så deilig å komme i selskap når man vet at man har trena og har litt bedre samvittighet for hva en ender opp med å spise.

Minner om:
Runder snart 30.000 fantastiske besøkende på lille bloggen min! Så morsomt!
Tror jeg skal sende en liten gave til en av de som kommenterer på dette eller en av de neste fire innleggene mine. Så hvis du kunne tenke deg en liten/stor...overraskelse i posten, legg igjen noen ord!!

ha en deilig helg videre

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med alle besøkene :)
  Ha ei fin helg du også!

  SvarSlett
 2. Bedre med en løpetur i uken enn INGEN... Syntes du er flink jeg! :)
  Gratulerer med såååå mange besøkende! Er første gang jeg er innpå bloggen din! Super fin blogg, besøker deg nok igjen ;)
  Ha en finfin helg!

  SvarSlett

Så koselig at du tittet innom og jeg håper du vil legge igjen noen ord. Legg deg gjerne til som følger i høyre kolonne også!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails