mandag 12. september 2011

nye tall og info

Hei dere. Har fått spørsmål ang om man kan bruke annet enn melk i shakene til Noka. Jeg har fått svar fra Noka og deler svaret med dere i dette innlegget.

Dette skrev de:

Vi anbefaler ikke å bruke vann i stedet for melk! For det første vil næringsinnholdet endres, du vil bl.a. gå glipp av vitamin B12 som kommer via melken, for det andre vil smaken forringes! Dersom man har laktoseintoleranse kan man bruke laktoseredusert/laktosefri lettmelk som blandingsmedium. (Den blir noe søtere på smak, da laktosen er spaltet, og minst 90% av melkesukkeret er brutt ned i denne melken). Man kan også få kjøpt produkter som inneholder laktaseenzym; Kerulac og Kerutab, disse selges via apotek. Kerulac tilsettes vanlig melk dråpevis for å spalte laktosen. Kerutab er tabletter som tas forut for måltid som inneholder melkesukker.

En liten forklaring: For at kroppen skal utnytte melkesukkeret, må det brytes ned til glukose og galaktose ved hjelp av enzymet laktose. Enkelte har dårlig evne til å bryte ned laktosen, noe som vil føre til fordøyelsesproblemer. Dette kalles for laktoseintoleranse, hvilket rett og slett betyr «manglende evne til å bryte ned melkesukker».

Man kan også benytte soyamelk, rismelk og lignende som blandingsserum.

Håper noen av dere fikk et godt nok svar nå

Jeg har forresten gått ned 200g til.. Går ikke så fort ned på vekten, men hjelpes som jeg kjenner det på klærne. Er fremdeles ute på løpetur annenhver dag. Helt fantastisk å kjenne at formen bare stiger og stiger. Så her lever nok musklene mine et godt liv for tiden!

Har lest at man skal fokusere på å bruke armene godt når man løper. 
Når jeg begynner å kjenne at beina begynner å bli slitne, skjerper jeg meg og fokuserer på at armene skal få en god sving. Da kjenner jeg at beina bare klarer å lange ut og gnisten er tilbake. Helt utrolig!!
Så hvis man trenger et push når man løper, så prøv dette, funker utrolig bra for meg!!

Ha en flott kveld videre

1 kommentar:

  1. Flink du er snuppa!!
    Stå på!!!
    Selv prøvde jeg litt av nokas produkter i vinter - men ble kvalm av shaken! Syns den smaote så vondt. Så jeg kjøpte heller Allove - de hade smoothier o.l- Syns det ble dyrt i lengden og fant ut for min del at det ble veldig dyrt og holde på sånt. Jeg er så glad i mat - derof spiser jeg heller lavkarbo-mat. Syns atkins barene er knallgode også. Bra du har funnet din greier og hva som fungerer for deg- det er det viktigste for hvert enkelt!!!! Man må finne sin måte for livsendring. Lykke til vennen! Heier på deg!! klem CAmilla

    SvarSlett

Så koselig at du tittet innom og jeg håper du vil legge igjen noen ord. Legg deg gjerne til som følger i høyre kolonne også!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails