torsdag 2. juni 2011

Kjøkkenhage...

Nå er vi snart i mål....120kvm matte, 9tonn subbus og 9tonn singel er snart på plass. Har ikke mye igjen nå! Utrolig deilig!!
Fikk opp den andre kjøkkenkassen min idag også! Så nå koser sukkerertene, timian og rosmarinen min seg ved siden av Cherry og plommetomatene.
Tilda spiste sin første egenproduserte sukkerert idag! Den var Nydelig, sa hun... :o)
Måtte binne opp sukkerertene for de tar jo helt av! Har ikke så mange forskjellige grønnsaker osv iår, greit å starte litt forsiktig første gang vi har kjøkkenhage. Tidligere har vi bare hatt jordbær og cherrytomater! Iår har vi plommetomater, cherrytomater, hvitløk, sukkererter, jordbær og diverse urter!
Datteren min Tilda og jeg hadde en jentedag igår. Skikkelig shopping og middag ute. Vi avsluttet dagen med litt shopping og is på plantasjen der jeg fant en fantastisk Klematis. Denne har jeg satt inntil en flott buet portal. Gleder meg til den klatrer oppover og de 1000 blomstene jeg har bestillt popper frem...Pappa var med å la slagplanen for overbygget til plattingen vår! Så neste uke skal vi få opp den! Da har jeg endelig spisebord ute igjen! Gleeeeder meg!! Har fått vinduene som vi skal sette inn i den ene delen av overbygget også!
Spennende!!
Vi avsluttet dagen idag meg grilling med mine foreldre og tante Stine. Kjempe koselig! Syver mannen min, lagde deilig sjokolade fondant med vaniljeis og jordbærsalat!! nam nam...
Pappa var grillmester for kvelden. Full grill med mais, laks i folie og kjøtt i alle mulige former!! Stine stod for deilig salat og dressing!!

For en fantastisk familie jeg har, føler meg velsignet!

Håper alle har hatt en deilig fri dag og imorgen er det bare noen timer før vi ønsker helgen velkommen!!
Da er det enda mer hage og kos!! Lykke!!


Åjo.......Solen er på plass igjen..da trenger vi solbriller!!!! :o)
LoVe

1 kommentar:

Så koselig at du tittet innom og jeg håper du vil legge igjen noen ord. Legg deg gjerne til som følger i høyre kolonne også!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails