torsdag 4. mars 2010

Nå har de kommet...og litt shopping...

 
  
  
Da har de kommet! De franske kremmerhusene jeg har kjøpt av Stine.
Gleder meg til helgen for da skal jeg se om jeg kan gjøre noe artig med dem. Men de er jo nydelige bare sånn som dette her også.
Ellers ble det litt shopping igår....Noa Noa vet dere..et farlig sted...


Kjøpte meg en nydelig kjole som jeg bare kommer til å bo i. Små svarte blonder rundt halsen og neders på kjolen. Falt for dette nydelige dus rosa sjalet, kostet hele 499,-.
 
Nydelige detaljer.
Så ble det en veske i samme farge. Nå tvinger jeg våren frem her jenter!! håper dere andre står på også for å tvinge våren frem... Vi må stå på sammen vet dere så vi får det som vi vil!! smil


 
Detalj fra fronten på vesken. Love it!


Ble en liten rosa lommebok også

Idag har mannen min og jeg fri hele dagen, så nå er det bare å gjøre seg klar til litt shopping, lunch på kafe og en liten tur på vollene i Gamlebyen. Denne dagen kan vel ikke slå feil.


Avslutter innlegget med et hjerte jeg fikk av datteren min i helgen.
Ha en deilig torsdag, Nå er det snart helg vet dere!!

2 kommentarer:

 1. God tur til Gamlebyen idag. Vi drar til fjells med 2 barnebarn og Elin og Luca.

  SvarSlett
 2. ÅÅ så mye herlig du har handlet da!!!! Nydelige farger og detaljer....shopping=lykke!!! Så deilig!!Kos deg med disse nydelige herlighetene...!!!!Er jo så utrolig koselig med disse nydelige detaljene på
  noa noa klærne...

  Selv drømmer jeg om bla. a å shoppe!! Drømmer om energi til å gjøre alt jeg har lyst til..men jeg må bli frisk først!!Lenge siden jeg har vært så syk!!!Blæh!!!
  Ha en fin torsdag sammen med dine kjære ...hils!! Klem camilla

  SvarSlett

Så koselig at du tittet innom og jeg håper du vil legge igjen noen ord. Legg deg gjerne til som følger i høyre kolonne også!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails